Un nou documentar despre viața lui Prince

Scris pe 30 octombrie 2018

Producătorul și regizorul Ava DuVernay lucrează alături de Netflix la un nou documentar despre Prince. Proiectul are susținerea deplină a moștenitorilor artistului, care vor acorda interviuri, vor furniza fotografii și filmări și vor oferi acces complet la arhivă. E vorba de un documentar în mai multe părți, care va acoperi întreaga viață a lui Prince.

“Prince a fost un geniu și o desfătare pentru simțuri”, spune Ava DuVernay. “Singurul mod în care pot face acest film, este cu dragoste și cu multă grijă. Sunt onorată și recunoscătoare moștenitorilor că mi-au încredințat această oportunitate.”

Un alt documentar, despre legendarul concert Prince and the Revolution de la First Avenue,  din Minneapolis, din luna august 1983 e în lucru la Apple Music. E vorba de concertul care a marcat debutul chitaristei Wendy Melvoin, începutul erei “Purple Rain”, dar și prezentarea în premieră a câtorva piese care au apărut pe album aproape un an mai târziu. De fapt, albumul conține trei piese înregistrate în acel concert, deși unele părți au fost adăugate ulterior.


Current track

Title

Artist

Background