Un nou documentar Queen în aprilie

Scris pe 26 februarie 2019

Queen și Adam Lambert au anunțat lansarea documentarului „The Show Must Go On”, un film care va spune povestea începutului colaborării dintre legendara trupă și vedeta de la „American Idol”.

După ce au cântat la Gala Premiilor Oscar, cei de la Queen au confirmat că noul film va avea premiera în aprilie, pe ABC, și va conține două ore de filmări din culise, începând de la primul show alături de Adam Lambert, în 2011.

Pe lângă cariera lui Adam Lambert, de la debutul alături de Queen, filmul va conține și o serie de interviuri cu starul din „Bohemian Rhapsody”, Rami Malek, toboșarul Roger Taylor și chitaristul Brian May.

Filmul vine la scurtă vreme după ce Rami Malek a obținut Oscarul pentru Cel mai bun actor, pentru rolul Freddie Mercury din „Bohemian Rhapsody”.

“Faptul că-l sărbătorim pe Freddie și povestea lui în această seară e dovada că e nevoie de asemenea povești. Sunt fiul unor imigranți din Egipt. Sunt primul din generația americană. Dar povestea mea se scrie acum și nu pot fi mai recunoscător de atât față de fiecare dintre cei ce au crezut în mine”, a spus Rami Malek în discursul de acceptare a Oscarului.


Current track

Title

Artist

Background