Un nou record pentru Imagine Dragons

Scris pe 14 martie 2018

Albumul „Evolve” al celor de la Imagine Dragons devine primul album care dă trei piese ajunse pe prima poziție în Billboard Alternative Songs în ultimii 10 ani.

Piesa „Whatever It Takes” face ca albumul să fie primul cu asemenea performanțe, din 2009, de la albumul Kings of Leon, „Only by the Night”.

Single-ul vine după ce „Believer” a stat 13 săptămâni pe prima poziție în Billboard Alternative Songs , iar „Thunder” a fost No. 1 trei săptămâni. În felul acesta, trupa a dominat clasamentul american cam o treime dintr-un an (17 săptămâni din cele 52).

Iar cu urcarea single-ului „Whatever It Takes”, albumul „Evolve” devine cel de-al 11-lea album din istoria clasamentului muzicii alternative americane care dă 3 piese No. 1. Precedentul album cu performanțe similare este „Only By the Night” al celor de la Kings of Leon, care a dat hiturile „Sex on Fire”, „Use Somebody” și „Notion”.

Zece din cele 11 albume care au performat în Billboard Alternative Songs, au avut câte trei piese No. 1, excepție făcând albumul „Meteora” al celor de la Linkin Park, care a dat nu mai puțin de cinci. Green Day și Red Hot Chili Peppers sunt singurele trupe care au reușit să furnizeze câte trei No. 1 de pe două albume diferite.

Ascultați mai jos noul No. 1 Imagine Dragons:


Current track

Title

Artist

Background