Un nou serial “Dracula”

Scris pe 16 octombrie 2018

BBC și Netflix fac echipă pentru serialul “Dracula”, o nouă adaptare a poveștii clasice cu vampiri, care va fi realizată de oamenii din spatele serialului “Sherlock”.

Mark Gatiss și Steven Moffat au lucrat în ultimul an la adaptarea poveștii lui Bram Stoker, iar compania Hartswood Films va produce această mini-serie formată din trei episoade de 90 de minute, care va fi difuzată în Marea Britanie de BBC. Netflix se va ocupa de difuzarea serialului pe piețele din afara Marii Britanii.

“Dracula” marchează o nouă colaborare între Moffat și Gatiss, după serialul “Sherlock”. Serialul, cu acțiunea plasată în 1897, spune povestea contelui transilvănean însetat de sânge, care pune ochii pe Londra victoriană.

“Întotdeauna au fost povești de spus despre răul suprem. Ce e special la Dracula, e că Bram Stoker a oferit răului un erou. Nu se compară nimic cu sângele proaspăt”, au spus Moffat și Gatiss.

“Duo-ul de geniu, Steven Moffat și Mark Gatiss, și-a îndreptat atenția către Dracula pentru un eveniment de televiziune de neratat, la BBC One”, spune Charlotte Moore, director al BBC.


Current track

Title

Artist

Background