Un nou serial în universul “Star Wars”

Scris pe 9 noiembrie 2018

Diego Luna va juca rolul principal într-un nou serial “Star Wars” care va fi difuzat de viitorul serviciu de streaming al Disney, Disney+. Serialul va fi un prequel pentru “Rogue One: A Star Wars Story”.

Luna va relua rolul înfumuratului spion rebel, Cassian Andor, care o ajută pe Jyn Erso (Felicity Jones) să fure planurile Stelei Morții în succesul de box office din 2016. Datorită ratei ridicate a mortalității în acel film, era dificil de făcut o continuare, așa că acțiunea a fost plasată înaintea evenimentelor din “Rogue One: A Star Wars Story”.

“Întoarcerea în universul ‘Star Wars’ e foarte specială pentru mine”, spune Diego Luna. “Am o mulțime de amintiri despre lucrurile extraordinare pe care le-am făcut, dar și despre relațiile pe care le-am clădit de-a lungul acelei călătorii. Acum ne așteaptă o aventură fantastică, iar acest nou format ne va oferi șansa să explorăm personajele și mai profund.”

Serialul va avea acțiunea plasată în primii ani ai Rebeliunii și este descris ca un thriller de spionaj. Data de lansare nu a fost anunțată încă, însă producția va începe în 2019.


Current track

Title

Artist

Background