Vedeți noul videoclip 30 Seconds To Mars – ‘Rescue Me’

Scris pe 13 iunie 2018

Videoclipul conține imagini cu oameni care plâng, strigă și care dansează. În videoclip apare, deasemenea, Paris, fiica lui Michael Jackson, și Arrow de Wilde de la Starcrawler.

“‘Rescue Me’ este un cântec despre durere, despre responsabilizare, despre credință și despre libertate. Este, totodată, un cântec despre lupta dură pe care-o ducem cu toții împotriva fricii, a depresiei și anxietății, în speranța că, într-o zi, vom putea duce o viață plină de fericire și vise”, spune Jared Leto.

Videoclipul vine imediat după anunțul oficial al chitaristului Tomo Miličević că se va despărți de trupă. Muzicianul a lipsit din turneul european recent încheiat al trupei și ieri și-a anunțat fanii că nu va mai face parte din componența 30 Seconds To Mars.

“Vă rog să mă credeți că aceasta este cea mai bună alegere, atât pentru viața mea, cât și pentru trupă. Vă rog să nu vă întristați sau să vă înfuriați și, mai mult decât atât, vă rog să nu lăsați asta să vă dezbine, este un lucru bun și va fi bun pentru toată lumea.”

Motivele plecării lui Miličević din trupă nu au fost făcute publice deocamdată și nu există motive să se creadă că nu a fost o despărțire amiabilă.

30 Seconds To Mars au lansat cel de-al cincilea lor album, ‘America‘, în luna aprilie. Pe album apar ca invitați A$AP Rocky, pe piesa ‘One Track Mind’ și Halsey, pe piesa ‘Love Is Madness’. Albumul a ajuns pe locul 4 în Official UK Albums Chart – cea mai ridicată poziție atinsă vreodată de trupă în Marea Britanie.

Iată mai jos videoclipul ‘Rescue Me’.


Current track

Title

Artist

Background