Zece noi filme originale Netflix în noiembrie

Scris pe 31 octombrie 2018

Mai sunt ceva mai mult de două luni până la Crăciun, dar Netflix a adăugat deja filme cu tema sărbătorilor la lista filmelor originale ce vor fi lansate în noiembrie.

Zece noi filme se adaugă astfel calendarului lansărilor din această toamnă, printre ele numărându-se “The Holiday Calendar”, dar și mult așteptata continuare a succesului de anul trecut, “A Christmas Prince”, “A Christmas Prince: The Royal Wedding”.

Lista mai include și filmul istoric “Outlaw King”, noua producție “The Princess Switch”, însă fanii lui Alfonso Cuarón e bine să fie pe recepție, pentru că în decembrie va fi lansat “Roma”.

Iată lista completă a lansărilor din noiembrie:

Filme de sărbători

“The Holiday Calendar” (Nov. 2)

Kat Graham joacă rolul principal în filmul de Crăciun care spune povestea unui fotograf care descoperă un calendar fermecat ce pare să prezică viitorul.

“The Christmas Chronicles” (Nov. 22)

Doi frați, Teddy (Judah Lewis) și Kate (Darby Camp), pun la cale un plan să-l filmeze pe Moș Crăciun (Kurt Russell), însă, după ce sania Moșului suferă un accident, cei doi încearcă să salveze Crăciunul.

“A Christmas Prince: The Royal Wedding” (Nov. 30)

Mult așteptata continuare a filmului “A Christmas Prince”, în care Rose McIver își reia rolul jurnalistei devenită prințesă, care începe să-și pună întrebări despre viitoarea căsătorie cu prințul Richard (Ben Lamb), în vreme ce viitoarele responsabilități ca regină îi dau bătăi de cap.

“The Princess Switch” (Nov. 16)

Vanessa Hudgens joacă un dublu rol în filmul în care Ducesa de Montenaro face schimb de locuri cu o femeie de rând din Chicago, care îi seamănă leit. Problema e că ducesa se îndrăgostește de un coleg al lui Stacy, în vreme ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul ducesei.

Filme din calendarul de lansare

“Outlaw King” (Nov. 9)

Chris Pine joacă rolul principal în acest film istoric, cu buget mare, despre faimosul rege al scoțienilor, Robert the Bruce. “Outlaw King” urmărește povestea regelui în războiul prin care Anglia ocupă Scoția.

“The Ballad of Buster Scruggs” (Nov. 16)

Este o antologie Western care conține șase filme scurte din perioada  Vestului Sălbatic din Statele Unite. Cu James Franco și Liam Neeson în rolurile principale, fiecare capitol urmărește poveștile celor două personaje, cu urmăriri de trăsuri, focuri de armă sau căutări după aur.

“They’ll Love me When I’m Dead” (Nov. 2)

Un documentar regizat de Morgan Neville despre realizarea filmului lui Orson Welles, “The Other Side of the Wind”. Este ultimul film al lui Orson Welles, film marcat de numeroase probleme legale.

“The Other Side of the Wind” (Nov. 2)

Ultimul film al lui Orson Welles spune povestea legendarului regizor Jake Hannaford (John Huston), care încearcă să-și finalizeze proiectul cinematografic. Echipa a trebuit să aleagă din cele peste 100 de ore de filmare realizate de Orson Welles înainte de moartea sa, din 1985.


Current track

Title

Artist

Background