Concert Alexandru Andrieș – în premieră la Hard Rock Cafe

Scris pe 3 ianuarie 2019

Două categorii de bilete sunt deja sold out.

Alexandru Andrieș concertează pentru prima oară pe scena din Hard Rock Cafe în data de 15 februarie 2019.

Bucuria revederii cu marele artist este incontestabilă. Două categorii de bilete sunt sold out la doar câteva săptămâni de la anunțarea concertului. Astfel, categoriile 1 și VIP sunt epuizate. Doritorii mai pot alege între categoriile 2 (cu loc la masă) și 3 (în picioare). Însă nici la categoriile 2 și 3 nu mai există foarte multe locuri, prin urmare cei care vor să îl vadă pe Alexandru Andrieș în premieră pe scena din Hard Rock Cafe sunt sfătuiți să se grăbească pentru a achiziționa bilete.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 15 februarie 2019 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Ca de fiecare dată, Alexandru Andrieș va avea alături de el pe scenă o serie de muzicieni de calibru care completează formula pentru „cea mai frumoasă seara”: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pagină eveniment –  https://www.facebook.com/events/1147594228742340/


Current track

Title

Artist

Background