Netflix modifică rezumatul ‘Avengers: Infinity War’

Scris pe 3 ianuarie 2019

Netflix a modificat rezumatul filmului ‘Avengers: Infinity War’, după ce fanii au semnalat câteva probleme în descrierea personajului  Thanos.

Rezumatul original suna cam așa: “Super-eroii se adună ca să-l împiedice pe sociopatul intergalactic Thanos să obțină toate Pietrele Infinitului și să distrugă jumătate din formele de viață din univers”.

Definiția dicționarului Oxford pentru ‘sociopat’ este “o persoană cu o tulburare de personalitate, care se manifestă prin atitudini și comportamente antisociale extreme”.  Totuși, mulți fani au considerat inexactă descrierea lui Thanos – spunând că acesta nu are nivelul de egoism, cruzime și lipsă de conștiință asociate cu termenul sociopat.

În consecință, noul rezumat propus de Netflix sună acum așa: “Invadator. Anihilator. Un așa zis salvator. Pe măsură ce puterea lui Thanos crește, salvarea universului e în mâinile Răzbunătorilor (Avengers)”.

Între timp, nerăbdarea fanilor crește, în așteptarea continuării, ‘Avengers: Endgame’, care va fi lansată în luna aprilie.


Current track

Title

Artist

Background