Robbie Williams versus Jimmy Page

Scris pe 19 decembrie 2018

Robbie Williams a obținut permisiunea de a construi o piscină subterană la casa sa din Londra, după o dispută de cinci ani cu vecinul său,  Jimmy Page.

Legendarul chitarist de la Led Zeppelin s-a declarat îngrijorat că această construcție va afecta fundația conacului său gotic, situat alături.

Robbie Williams ar putea fi nevoit să plătească o garanție care va fi folosită pentru reparații dacă construcția vecinului său va fi afectată.

Disputa a început în 2013, când Williams a cumpărat proprietatea care aparținuse regretatului regizor Michael Winner. Jimmy Page locuiește acolo încă din 1972.

“Casa mea a fost proiectată de William Burges, unul din cei mai mari arhitecți ai secolului XIX. Casa conține materiale originale, fragile, care nu pot fi înlocuite. Sunt aici ca să mă asigur că se vor lua toate măsurile necesare pentru ca the Tower House să fie protejată de orice problemă ar putea apărea”, a spus Jimmy Page înaintea prezentării în fața comisiei de urbanism.

Anul trecut, Robbie Williams și-a cerut scuze public pentru că a afirmat că Jimmy Page ar fi “bolnav mental”, și l-a acuzat pe legendarul rocker că înregistra din mașină nivelul de zgomot produs de muncitorii care lucrau la casa sa.


Current track

Title

Artist

Background